Razpoložljivi termini:

Termin: 25.6. - 29.6.
5 dni
cena: 799,00€
status: Zbiramo prijave
Termin: 25.6. - 29.6.
5 dni
cena: 799,00€
status: Zbiramo prijave
Termin: 27.8. - 31.8.
5 dni
cena: 769,00€
status: Zbiramo prijave
Termin: 27.8. - 31.8.
5 dni
cena: 769,00€
status: Zbiramo prijave
Termin: 26.9. - 30.9.
5 dni
cena: 799,00€
status: Zbiramo prijave
PRIKAŽI VSE TERMINE

Program:

 • obisk čudovite mavrske palače Alhambre in vrtov Generalife
 • domovina romantičnega plesa flamenka in odličnih tapasov


1. dan: BENETKE - MALAGA (Nočitev)

Zbor potnikov na letališču Benetke ali bližnjem letališču (ob doplačilu prevoz iz Slovenije) in polet v Malago, letoviško mesto na Sončni obali Španije in rojstno mesto slikarja Pabla Picassa. Po pristanku vožnja do centra mesta in sprehod po očarljivih ulicah mesta vse do muzeja Picasso in katedrale. Nekaj prostega časa bo za prva spoznavanja Andaluzijcev, nato pa nastanitev v hotelu.2. dan: MALAGA - GRANADA (Zajtrk, nočitev)

Po zajtrku bomo nadaljevali vožnjo v Granado, mesto zadnje trdnjave islama v Evropi. Sprehodili se bomo po starem mestnem središču, sledi ogled ene največjih znamenitosti Španije čudovite mavrske trdnjave Alhambra in pripadajočih vrtov Generalife. Alhambra, zgrajena v 14. stoletju, predstavlja eno najlepših del arabske arhitekture. Po ogledu nastanitev v hotelu. Zvečer priporočamo obisk predstave temperamentnega andaluzijskega plesa flamenka v jamah nad Granado (doplačilo).3. dan: CORDOBA - SEVILLA (Zajtrk, nočitev)

Vožnja mimo neskončnih oljčnih nasadov do Cordobe. Obiskali (doplačilo) bomo eno najlepših in največjih mošej na svetu - Mezquito, biser arabske arhitekture v času kalifata, ki so jo deloma spremenili v katedralo. Sprehodili se bomo po starem delu mesta, kjer bomo odkrivali skrita notranja dvorišča - patios v stari židovski četrti Barrio de la Juderia in se ustavili na starem rimskem mostu čez najdaljšo andaluzijsko reko Guadalquivir. Po ogledih vožnja v Sevillo, glavno andaluzijsko mesto, kjer bomo obiskali staro mestno jedro s slovito stolnico, se sprehodili čez Španski trg in si ogledali mogočni Alcazar. Sprehodili se bomo še po tipični andaluzijski mestni četrti Barrio de Santa Cruz. Zvečer si bomo vzeli čas za nakupe spominkov in vrček sangrie.4. dan: SEVILLA - GIBRALTAR - MARBELLA IN COSTA DE SOL (Zajtrk, nočitev)

Pot nas bo vodila proti skrajnem jugu Španije, v angleško kolonijo Gibraltar, kjer bo čas za sprehod in nakupe v slikovitem mestnem središču. Po želji se bomo povzpeli na vrh gibraltarske »skale« (The Rock), od koder bomo deležni čudovitega razgleda na špansko obalo in severno Afriko, videli pa bomo lahko tudi tamkajšnjo kolonijo opic. Pot bomo nadaljevali po Sončni obali (Costa del Sol), v mondeno in očarljivo Marbello, kjer so dom našli številni filmski zvezdniki in milijonarji. Nastanitev v širši okolici.5. dan: MIJAS - MALAGA - BENETKE (Zajtrk)

Zadnji dan bomo izkoristili še za obisk tipične andaluzijske vasice Mijas, ki se dviga visoko nad morjem. Mijas, bela vasica, ima vse kar je značilno za jug Španije, areno za bikoborbe, male rokodelske delavnice, cerkvico in številne trgovinice in lokale. Sledil bo prevoz na letališče v Malagi in polet v Benetke ali bližnje letališče (po želji prevoz do Slovenije).


MOŽNO DOPLAČILO ZA MANJŠO SKUPINO na osebo:

 • med 15 in 24 potniki 60 €
 • med 25 in 34 potniki 40 €

MOŽNA DOPLAČILA na poti:

 • predstava flamenka 32 €,
 • Alcazar 11 €,
 • morebitne vstopnine na poti in stroški javnega prevoza.

MOŽNA DOPLAČILA ob prijavi:

 • enoposteljna soba 120 €,
 • povratni prevoz do Benetk 58 €,
 • paket vstopnin (katedrala v Sevilli, Mezquita v Cordobi, mini busi na Gibraltarju z rezervacijo ): 65 €.

POPUSTI ob prijavi:

 • otrok od 2 – 12 let na dodatnem ležišču – 10 % (popust se obračuna ob prijavi 2 odraslih oseb in otroka)
Cena vklučuje:
 • letalski prevoz,
 • letališke in varnostne pristojbine,
 • avtobusne prevoze po programu,
 • štiri nočitve z zajtrki v hotelih 3*,
 • zunanje oglede,
 • vstopnino v Alhambro,
 • spremstvo in organizacijo potovanja.


Termin: 24.9. - 28.9.

Trajanje: 5 dni

Cena: 799,00 EUR

Status: Zagotovljeno


Enoposteljna soba, po programu

opombe:

OPOMBA: Pridržujemo si pravico do spremembe časa odhoda in vrnitve, če nam letalski prevoznik ne potrdi zahtevanega voznega reda. Vsebinsko program ostaja nespremenjen prilagojen letalskemu prevozu. Razpored ogledov po dnevih se lahko spremeni.Zaradi velikega zanimanja za ogled spomenikov/cerkva v Španiji priporočamo prijavo že na prodajnem mestu. Zaradi velikega obiska rezervacija na licu mesta lahko ne bo možna.Cene doplačil in vstopnin so informativne narave, saj na ceno ponudnikov, odpiralni čas in velikokrat prezasedenost ne moremo vplivati. V večini primerov cena doplačil za vstopnine vključuje tudi strošek rezervacije in včasih tudi lokalno vodenje, ki je pri nekaterih skupinskih ogledih obvezno.

POMEMBNO: V primeru posebnih letal (charter let) je najmanjše število 140 potnikov na letalu in najmanj 45 potnikov na posameznem avtobusu. Na takšnih potovanjih je možnih več program-ov in več avtobusov, cena pa se preračuna na število potnikov v posameznem avtobusu. Če je potnikov več kot 49 na istem programu, se uporabita dva avtobusa in se obračuna višja cena za potnike na obeh avtobusih, dokler oba ne dosežeta optimalnega števila potnikov.Razpoložljivi termini:

Termin: 25.6. - 29.6.
5 dni
cena: 799,00€
status: Zbiramo prijave
Termin: 25.6. - 29.6.
5 dni
cena: 799,00€
status: Zbiramo prijave
Termin: 27.8. - 31.8.
5 dni
cena: 769,00€
status: Zbiramo prijave
Termin: 27.8. - 31.8.
5 dni
cena: 769,00€
status: Zbiramo prijave
Termin: 26.9. - 30.9.
5 dni
cena: 799,00€
status: Zbiramo prijave
PRIKAŽI VSE TERMINE

Povpraševanje

Nosilec prijave povpraševanja:

Ostali udeleženci potovanja: